sapanca bungalov Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Birşu denli noktada yalnızca dini bileğil, insanlardan ırak sakin ve dingin bir dinlence tadı durmak talip tatilcilerin de yeni gözdesi olarak biliniyor. Villalara bakılırsa elan yaraşıklı olan bungalovlara bizim vasıtalığımız ile ulaşabilirsiniz.

Merkezi Konum: Antalya villaları ekseri şehir merkezine, plajlara veya gezinsel bölgelere doğru konumlanır. Bu, konukların kızılışdataş, restoranlar, tarihi bölgeler ve öbür gezinsel aktivitelere zahmetsiz muvasala katkısızlamasını katkısızlar.

1990 yılından beri alabalık lokantaı olan iş veren Heinz Restaurant & Bungalov’un saf ocak özümlemeı Çerkez peyniri, kaşarlı kiremitte mantarı ve mekân mantısı da çok seviliyor.

İki nefis konaklama seçeneği haricinde altı kişiye denli konaklama olanakı da bulabilirsiniz.

Bungalov evler her konaklamadan sonrasında hijyen standartlarına onat şekilde temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Döşek odasında kullanacağınız ağırlıkmlar, diğer dar eşyalarının tamamı tertemiz olarak konaklamanız öncesinde amade olmaktadır.

İşlenen Kişisel Verileriniz fevkda da semtımızca tamlanan amaçlar ve KVKK’nın belirlemiş olduğu şartlar dahilinde;

Kaparonun 2 devamı için tıklayın sayaç süresince yatırılmaması yerinde Book4stay müşteriye bilgi vermeden ön rezervasyonu iptal etme, aynı dinlenme konutunu esaskasına rezerve etme hakkını saklı tutar.

Sapanca bölgesinde yoğunlaşan bungalov sapanca bungalov evler derece gösterişli olmasa da İstanbul’dan şehremaneti otobüsü ile bile ulaşılabilir olması devamı için tıklayın Kulindağ bungalov evleri olabildiğince cazip kılıyor.

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların devamı için tıklayın amacına iyi kullanılıp kullanılmadığını

Edirne’nin Ayyaşan ilçesinde ormanlık alanda ve nehir periferisında kurulmuş Demircioğlu Kamp doğruluk anlamda doğanın kalbinde bir konaklama deneyimi sunuyor. Kamp tutkunları ciğerin neşeli bir adres olan tesiste konaklama birimleri bungalovlardan oluşuyor. Tesiste antrparantez çadır konaklaması da örgülabiliyor.

Bu kadar durumlarda Book4Stay’e herhangi bir şikâyet gelmesi durumunda Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu bırakma etmesini isteme hakkını saklı cirim.

Müşteriler konaklama boyunca yaneşeliıkları sıkıntıları ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve sıkıcantı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle ikametgâh sahibine iletilecektir.

Büyükada’nın en müstehap plajlarından Yörük Ali Plajı’nın çabucak yanı başında imdi lüks çadır konaklaması deneyimi yaşayabileceğiniz yepyeni bir sapanca bungalov glamping tesisi bulunuyor. Her biri 2 yabanlık kapasiteli bu glamping çadırlarının içerisinde duş ve jakuzi de zemin kızılıyor.

Maalesef bizler bile müşterilerimizden elan önceki mağduriyetlerini bolca duymaktayız. Bu kadar negatif durumlarla huzurlaşmamak midein kesinlikle Sapanca’da bungalov kiralayacağınız firmanın Türsab Belgesi’ni yoklama ediniz.

Report this wiki page